Cum comand

Modalitatea de cumparare este urmatoarea:
- alegeti produsul/produsele cu marimile  pe care doriti sa le cumparati folosind butonul de ”Adauga in cos”.  
- completati datele contului dvs (aveti posibilitatea deschiderii unui cont de utilizator pe magazin.frf.ro , cont de pe care sa faceti comanda, avand posibilitatea sa detineti un istoric al comenzilor dvs) sau logandu-va cu Facebook. Exista de asemenea si posibilitate achizitionarii de produse fara sa va creati un cont, folosind butonul de „finalizare comanda fara cont” din pasul ”Autentificare”.

- completati datele de livrare. Datele pentru factura proforma se vor completa automat cu cele de livrare.

- alegeti modalitatea de plata: numerar la livrare , plata online cu cardul sau prin transfer bancar 

- confirma comanda ta sau aici ai posibiltatea sa modifici detaliile comenzii.
- la finalizarea comenzii va va afisa codul de comanda si veti primi un mail de cofirmare cu toate aceste date.
- inainte de a fi procesata comanda, veti primi un mail automat de confirmare .

Cum platesc?

Plata produselor cumparate de pe site-ul magazin.frf.ro se face: numerar la livrare, transfer bancar sau plata online cu cardul in contul.

- alegeti modalitatea de plata „numerar la livrare„ („ramburs„ -  plata se va face la firma de curierat in momentul livrarii coletului, taxa de livrare fiind de 19 lei). Se adauga la taxa de livrare o taxa de ramburs de 5 lei.
Kilometri suplimentari se vor achita de catre Client direct la firma de curierat in momentul livrarii comenzii. Modificarile / redirectionarile catre alte adrese de livrare decat cele plasate in comanda de produse se taxeaza suplimentar si se achita de catre Client direct la firma de curierat peste costul comenzii initiale.

- prin transfer bancar (Platile se efectueaza in contul indicat de S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL (RO67 BACX 0000 0030 2771 2006 - cont in RON, RO08 BACX 0000 0030 2771 2001 - cont in EUR, deschise la UniCredit Tiriac Bank). Dovada platii se face prin e-mail la magazin@frf.ro in termen de 24 de ore de la efectuare, dupa aceasta perioada comenzile neachitate se anuleaza. Taxele aferente acestor operatiuni sunt suportate de cumparator. Va rugam sa specificati pe copia documentului de plata numele si codul comenzii achitate (codul comenzii se regaseste in pasul final de comanda si pe e-mail-ul de instiintare plasare comanda)

- plata cu cardul se va procesa de catre EuPlatesc.ro. Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat la site-ul securizat EuPlatesc.ro unde veti introduce datele cardului.
Este posibil ca pentru confirmarea tranzactiei sa fiti contactat de catre un reprezentant EuPlatesc pe email sau telefonic.

In cazul in care plata cu cardul nu este finalizata, comanda se va anula.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si contin TVA. Pretul transportului este afisat si calculat separat la fiecare finalizare de comanda.

Magazin.frf.ro nu garanteaza disponibilitatea tuturor produselor in stoc.

Parteneri

Penny
Casa Pariorilor
Bergenbier
Joma
Autoklass
Bucovina
Banca Transilvania